Vinst i sudden!
2018-01-24 10:12
Matchens lirare, Johanna Odbratt.
Damerna tog emot Ale IBF i söndags. Första mötet lagen emellan....
i höstas förlorade vi i en tuff match mot ett snabbt och starkt lag. I söndags var vi mer förberedda och startade matchen bra, vi tog ledningen i första halvlek genom mål av Emma Blomgren (1-0) och Sandra Hugosson (2-0).
I andra perioden kom Ale igen och gjorde 2-1 men vi utökade ledningen med 3-1 genom mål av Jennifer Malmqvist.
Tredje perioden skulle bli spännande. Vi tappade ledningen till 3-5 när det gått 12 minuter av perioden men kom igen med mål av Linnea Hauska (4-5) och Emma Blomgren (5-5). Matchen slutade 5-5 så det var dags för säsongens första sudden.
4:15 in i sudden avgjorde Johanna Odbratt matchen med 6-5 målet. Så skönt!
Johanna fick pris som matchens lirare både för det avgörande målet men också för sitt kämpande matchen igenom.