Aktivitetsinfo: Kl 14.45 skall alla vara ombytta och klara och rredo för promenad.

1-1-1 är en kopia från förra året när vi startade serien.
När man kommer till Lindås Waves Salming arena, så det första man får känslan
av är att det låter som i en simhall. Det kanske beror på waves eller att simbadet
är bredvid ^^

Vi kommer från en förlust och en oavgjord och nu hade vi behov av en 3 poängare.
Detta Lindås är tämligen okänt för oss mer att dom inte har haft en bra start heller
i serien.

Delar man upp matchen lite så är det lite "vågigt", men det återkommer jag till.

Första perioden är en handbok i missade chanser. Om man kan göra en handbok i det.
De första 10 hade vi sex kvalificerade försök som blev resultatlösa. Vilket ger Waves
lite chanser att sticka upp. Men i princip spel mot ett mål.
Sen går matchen lite i stå och bollen spelas runt runt och det händer inte särskilt mycket.
Senare delan av perioden kommer Lindås in i matchen och utmanar vår eminenta målvakt för
dagen, Moa som gör ett gäng bra räddningar !
Första perioden är således mållös.

Andra perioden så är det fortsatt spel mot ett mål och där vi har en del bra kombinationer.
Dock så liknar matchbilden lite den första.
I 13:e så sker mönsterbrytningen, Emelie pass rakt igenom till en fri Lollo som rakar in den !
Det ger oss energi och med lite högre press jobbar vi till oss med ett grymt snygg kombospel
där Emma S får en pass i hörnet och passar snett inåt till Emma B som sätter in 0-2 !
I slutet mot perioden så missar, ser inte (?) domarna en ren handspassning i motståndarlaget, men
väljer att blåsa straff mot oss därefter där Lindås gör mål, 1-2. Synd att domarna är inblandade i direkt
avgörande situationer...

Tredje perioden blir en brötig historia. Lisa nätar snyggt med pass från Vickan i första minuten och
följs av en styrning på/av Lollo så vi leder med 1-4.
Sen börjar vi tänka för mycket och Lindås börjar hitta yta och skapar farliga lägen.
I 6:e gör dom 2-4 och börjar få vittring. Vi hamnar mer på hälarna och med ett alltför högt försvarsspel
gör dom 3-4 i 13:e minuten. Matchen slutar med det resultatet och det blev onödigt spännande.