Föreningen har flyttat kansliet till Tuve Sporthall och har bytt till tel. 0722 - 526696
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

IBK Kungälv F 04/05 Kastelle Lag 2
2 - 3
IBF Backadalen F04/05
IBK Kungälv F 04/05 Kastelle Lag 22 - 3IBF Backadalen F04/05

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 16 december, 14:35
Plats:Kastellegårdshallen
Serie:Pantamera F R 1B   Tabell >>
Samling:13:30, Kastellegårdshallen
Trupp:Agnes Hopkins
Amanda Olsson
Cassandra Sjögren
Elin Carlander
Ella Augustsson Ostovic
Emma Sandén
Emmie Bäckström
Iris Berglund
Isabella Backman
Klara Ögärd
Nikolin Fernandes
Pauline Pettersson
Kungälv F04/05 - Backadalen F04 2-3 och Serieseger
2018-12-17 16:57
Seriesegrare hösten 2018
Kämpamatch, vinst och serieseger

Förutsättningarna var klara. Vinst och vi hade chans att vinna serien.


Matchen började väldigt avvaktande från båda håll. Man tog inga chanser framåt. Ju längre perioden gick ju mer kontroll fick vi på Kungälvs uppspel. Vi läser dessa bra och stoppar deras passningar framåt så de skapar inte så många farligheter. Samtidigt får vi till eget spel efter hand. 1-0 till oss kommer i mitten på perioden.


I andra så ändrar Kungälv sitt spel. Driver upp bollen mer än passar och de passningar som kommer är långa in i mitten. Det tog tid för oss att anpassa oss och Kungälv hinner göra 2 snabba mål på exakt samma sätt. När vi sedan lärde oss det så kom man inte till många chanser med eget spel. Utan mest på våra misstag. Dock så var vi snabba att göra 2-2 efter att de tog ledningen, så vi fick energi tillbaka direkt. Ett riktigt kämparmål framför deras utmärkta målvakt.


Inför 3:e och sista perioden berättade vi för laget att vinner vi matchen, så vinner vi serien. Det blev en spännande period där vi skapar massor av fina chanser men deras målvakt gör flera stora räddningar. Med 7-8 minuter kvar så kämpar vi in 3-2 målet. Nu blev det nervöst. Kungälv har två riktigt fina chanser och vi har 3-4 stycken också men det blev inga fler mål. Segerglädje utbryter på plan och bänken och när föräldrarna får reda på slutresultatet i Lindås-Zenith blev 3-3 så blev det glädje på läktaren också.


Så vi skickar ett tack till våra Hisingsvänner i Zenith. Vil även skicka ett grattis till våra Hisingskollegor Älvstranden F05 till deras serieseger. Vårt damlag leder div 1 damer så tjejbandy står sig stark på Hisingen nu.


Vill framför ett tack till alla våra föräldrar för gott samarbete och bra tålamod. Vilken resa tjejerna har gjort. Från ett stryklag till ett bra spelande lag och nu en serieseger. Har några snäpp kvar till de 3 topplagen Pixbo, Landvetter och Partille. Men Lindås och Lerum som ligger närmast över oss ska vi förbi inom 2 år.


Så stolt över våra spelare som köpt konceptet med tålamod, glädje med kvalité och oerhört glad att så många vill fortsätta och att nya söker sig till oss.


Nu blir det tuffare efter nyår då vi är jagade, efter alla år av jagande ;-) så det gäller att höja sig ett snäpp till samtliga i laget, ledare och spelare.

 


<< Tillbaka

 
 
På gång
Sociala medier
Anslagstavlan
Huvudsponsorer
Sponsorer
Samarbetspartners