Föreningen har flyttat kansliet till Tuve Sporthall och har bytt till tel. 0722 - 526696
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

IBF Backadalen F04/05
5 - 2
Lindås Rasta IBK F05
IBF Backadalen F04/055 - 2Lindås Rasta IBK F05

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 25 november, 12:30
Plats:Tuve Sporthall
Serie:Pantamera F R 1B   Tabell >>
Samling:11:30, Tuve Sporthall
Trupp:Amanda Olsson
Cassandra Sjögren
Elin Carlander
Ella Augustsson Ostovic
Emma Andersson
Emma Sandén
Emmie Bäckström
Iris Berglund
Isabella Backman
Klara Ögärd
Nikolin Fernandes
Pauline Pettersson
Stella Berglund
Backadalen - Lindås 05 5-2
2018-11-27 12:21
Bra match med härliga prestationer

Började nästan som vanligt denna höst. Släppa in ett mål inom 30sek.

Vi hade svårt att få kontroll på Lindås uppspel de första 5-6 minuterna. De fick lätt upp bollen och fick lite långa anfall. Vi fick inte heller fick till eget spel. Vi drev själva alldeles för länge och tjonga bollen väldigt mycket.

Vi såg problemen och gjorde några ändringar som gav resultat.


Gjorde 1-1 efter vi hade kämpat till oss bollen på mittplan och fick friläge som vi gjorde mål på. Nån minut senare gör vi ett riktigt klassmål. Alla 5 var inblandade och avslutet kom i tom bur efter ett snyggt rakt igenom slottet och direkt skott.

Nu spelade vi riktigt bra. Gör ytterligare ett kämpa mål när vi vinner bollen bakom deras mål och får in den framför mål. Där kämpar vi fram den till en frispelare som gör enkelt mål igen.

Det var inte slut med det för i slutet på perioden gör vi ett snyggt mål igen. 3 snabba pass där det sista är diagonalt genom deras zon till en fri spelare som direkt sköt i bollen. 4-1 ledingen var härligt


I andra så fortsatte vi i samma stil. Lindås är mycket bra med klubba och boll. Det är alltid roligt att möta ett spelande lag. Nu tvinga vi dem att slå höga, långa bollar in mot vårat mål. Det skapa några halvchanser för dem men vi hade bra kolla på dem.

Gör ytterligare ett mål efter ett fint spel, In i mitten till center som spelar ut den direkt och där tar vi några steg och skjuter i bortre. Sköna 5-1 inför sista.


Började tredje med boxplay som vi klarade galant. Spelet var inte lika bra som de 2 första, men vi kämpa bra och hade perioder med bra spel. Det var ändå Lindås som hade bollen mest men hade svårt att skapa riktigt bra chanser. De fick in bollen en gång när vi blev lite yra efter ett långt byte.

Lindås tog timeout. vi prata om att inte ge dem mer energi och göra saker lite mer rätt och lite oftare. Det gav resultat och de fick inga fler mål.


Extra kul också med bra boxplay där spelarna tog instruktioner. Bra powerplay också där vi skapa några bra chanser dock utan mål,

Nu gäller det hela tiden att hålla uppe glädjen, fokusen och engagemanet på resten av träningarna och matcherna så får vi se hur det går.<< Tillbaka

 
 
På gång
Sociala medier
Anslagstavlan
Huvudsponsorer
Sponsorer
Samarbetspartners