Föreningen har flyttat kansliet till Tuve Sporthall och har bytt till tel. 0722 - 526696
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Öckerö IBK F04
1 - 4
IBF Backadalen F04/05
Öckerö IBK F041 - 4IBF Backadalen F04/05

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 27 oktober, 15:00
Plats:Hedenskolans Idrottshall
Serie:Pantamera F R 1B   Tabell >>
Samling:13:40, På färjan till Höno: Avgår 13:40
Aktivitetsinfo: Vi ses på färjan till Hönö som avgår 13:40
Trupp:Agnes Hopkins
Cassandra Sjögren
Emma Sandén
Iris Berglund
Isabella Backman
Klara Ögärd
Pauline Pettersson
Stella Berglund
Öckerö F04 - Backadalen 1-4
2018-10-30 12:57
Vinst med mersmak

Åkte ännu längre ut i skärgården med skön känsla inför matchen. Som sagt det har sett riktigt bra ut på träningarna sista tiden.

Med kort om folk pga. av lovtider och hjälp med folk på backplats så starta vi matchen med 9 utespelare.


Direkt såg vi till att ta taktpinnen i matchen och förde spelet hela första perioden. Öckerö kom bara upp i sporadiska anfall med några halvchanser.

Vi spelade med mycket bra passningsspel och positions förflyttningar denna gång och det gav oss trygghet. Fick långa anfall och en hel del skott på en bra målvakt. Att det stod 0-0 efter denna period var konstigt och gjorde matchen fortfarande spännande.


Öckerö fick några farligheter i början på andra. Men med lite tur och mycket skicklighet så fredar vi vårat mål. Dock var vi klart bättre även denna period och chanserna avlöste varandra, bara tidsfråga innan målet kommer tänkte man. Dock var man rädd att en kontring och mål för motståndarna kunde ändra matchbilden totalt. Nu kom målet sent i perioden. Långt anfall och mycket folk framför mål som gick på returer så kunde vi efter 12 minuter trycka upp en backhand i bortre krysset. redan 4 sekunder senare kommer 2-0. tekning som vi gick framåt på, pass och skott så var det mål igen. 1 min senare kom även 3-0. Frislag som vi gjorde rätt på och då är det inte svårt att skjuta på mål.

Snacka om ketchupeffekt.


Öckerö starta tredje med hög press och mer energi. Det gav utdelning direkt efter 1 min där de kom fri med målvakten och gjorde 1-3.

Såg ändå ganska lugnt ut de första 5-7 minuterna där vi fortfarande ägde matchen. Men efter 7 min så började tröttheten komma, Blev längre o längre byten och trötthets misstagen kom. Nu var det bra målvaktspel som rädda oss.

Dock så fick vi några kontringar med oss, framförallt från målvaktutkast när de tryckte på för fullt. Det var ett av dessa som med 5 min kvar gav utdelning.

Snyggt uppfattat och bra kast som förvaltades grymt bra till 4-1. Tog också timeout då för att ge nya direktiv och se till att inte bjuda in dem igen.


Vann rättvist igen, med bra spel och taktik.

Så oerhört skönt att se att de flesta tar med sig saker från träning till match nu. 


<< Tillbaka

 
 
På gång
Sociala medier
Anslagstavlan
Huvudsponsorer
Sponsorer
Samarbetspartners