Föreningen har flyttat kansliet till Tuve Sporthall och har bytt till tel. 0722 - 526696
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Skår IBK F04
3 - 3
IBF Backadalen F04/05
Skår IBK F043 - 3IBF Backadalen F04/05

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 20 mars, 19:15
Plats:Skepplanda Idrottshall
Serie:Pantamera Flickor Vår 7   Tabell >>
Samling:18:30, Skepplanda Idrottshall
Karta:Klicka här >>
Trupp:Agnes Hopkins
Amanda Olsson
Cassandra Sjögren
Elin Carlander
Ella Augustsson Ostovic
Emma Andersson
Emma Sandén
Gabriella Backman
Iris Berglund
Isabella Backman
Klara Ögärd
Nikolin Fernandes
Pauline Pettersson
Stella Berglund
Skår F04 - Backadalen 3-3
2018-03-23 16:31

Något blev fel med texten förra gången så vi provar igen

Trångt, tufft och väldigt, väldigt tungt.


Förutsättningarna var glasklara. Vinst och bara vinst och vi hade chans på seriesegern.


Hallen är liten och det är inte till vår fördel som vill spela innebandy. Nu blev det massa kämpa och långa bollar istället. Hade otroligt svårt att komma förbi mittlinjen, bara för att vi ville spela oss förbi. Då var det så trångt att vi tappa bollen väldigt ofta och Skår kunde kontra. Man kan tycka att Skår spela bra och kom fram hela tiden men det var nästan uteslutande på våra misstag. 0-0 efter första perioden


Prata mycket om att tänka om och nästa uteslutande slå längre bollar väldigt djup. helst ner i deras sarghörn. Det fungerade hyfsat, fick till några fina anfall då och gjorde 2 mål. Men vi tappa bollen väldigt ofta ändå. Trångt framför målen också. Där var skår hetare och mer vana än oss. De kriga in 2 mål så inför sista står det 2-2.


Var väldigt spänt och tyst på bänken. Prata mycket om att hitta glädjen av att spela match och den betyder nåt. Men att det bara är en match i deras 14 åriga liv. Kul att vinna men inte hela världen om det inte blir så. Föröka lära sig av varje ny utmaning vi står inför.


Glädjen blev mycket bättre sista perioden och där med mer positiv snack på bänken. Dock så förblev spelet lika som i de andra perioderna. Vi provar och Skår kontrar. Med 2 minuter kvar så tar vi timeout och chansar på att ta ut målvakten. Nu ska vi vinna! Har 3 JÄTTE lägen att trycka in bollen. även Skår har nåt bra läge. och med 30 sekunder kvar gör vi 3-2. Vild glädje. MEN hinner inte lugna ner alla och få in fräscht/piggt manskap på planen. Det är ganska kaos där alla ropar på alla, får inte till positionerna på planen. Förlorar tekningen och 3 sekunder senare står det 3-3. Sånt antiklimax. Men Skår var värda poängen denna match. Skapa mycket mer än oss.


Vi ska ta med oss att för 2 år sedan var vi bottenlag bland alla 04 lag i distriktet. Nu är vi i mitten.

För första gången i lagets historia så vinner vi mer än förlorar i en serie och gör fler mål än vi släpper in. Det är en framgång.


Nu siktar vi på att bli topp 6 i distriktet om 2 år.


<< Tillbaka

 
 
På gång
Sociala medier
Anslagstavlan
Huvudsponsorer
Sponsorer
Samarbetspartners