Föreningen har flyttat kansliet till Tuve Sporthall och har bytt till tel. 0722 - 526696
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

IBF Backadalen F04/05
2 - 6
STC Kungälvs IBK F04
IBF Backadalen F04/052 - 6STC Kungälvs IBK F04

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 27 januari, 18:30
Plats:Tuve Sporthall
Serie:Pantamera Flickor Vår 7   Tabell >>
Samling:17:45, Tuve sporthall
Trupp:Agnes Hopkins
Amanda Olsson
Cassandra Sjögren
Ella Augustsson Ostovic
Emilia Hansson
Emma Andersson
Emma Sandén
Gabriella Backman
Iris Berglund
Isabella Backman
Klara Ögärd
Nikolin Fernandes
Pauline Pettersson
Simone Hartmann
Stella Berglund
Backadalen - Kungälv F04/05 2-6
2018-01-31 10:21
Bra match men stor förlust
Tycker vi spelade bra i stora perioder. Dock så blev vi sönderkontrade av Kungälv som var hypereffektiva de gånger när vi tappade bollen på fel ställe.

Vi hade bollen i anfallszon i första perioden väldigt mycket men svårt att komma in i de farliga områdena framför deras mål. skapa bara några riktigt farliga chanser på det stora bollinnehavet. Kungälv försvara sig väldigt bra också. I slutet fick vi en kontring mot oss som gav Kungälv 1-0

Tycker vi fortsatte bra i 2:a fram tills Kungälvs 2-0, också på en spelvändning när vi tappade bollen på mittplan. Efter det blev vi riktigt stressade och började göra fler misstag som Kungälv utnyttjade otroligt bra. 4-0 inför sista till dem. Kunde varit mycket mer för här slarvade vi otroligt mycket men många bra räddningar så blev det 3 i baken denna period.

Prova att njuta mod i våra spelare men det försvann fort när nästa Kungälvsmål kom ganska fort. Blev ytterligare 1 i baken innan vi kom tillbaka sista 6-7 minuterna och skapa många farliga skott vara 2 gick in.
Förlust 2-6 men 5 av deras mål är på kontringar när vi tappar bollen på fel ställe. Lär vi oss av detta att vara noggrannare så vi inte bjuder på så många mål samt visar mer kaxighet och vilja att komma in framför deras mål så är vi med och krigar om segern i sådana här matcher.

/Ledarna

<< Tillbaka

 
 
På gång
Sociala medier
Anslagstavlan
Huvudsponsorer
Sponsorer
Samarbetspartners