Referat: Floda IBK F04  - IBF Backadalen F04/05
Floda F04 - Backadalen 1-2
2018-11-20 13:27, FLICKOR 04/05 (används ej)
Tuff match med härlig seger

Visste redan innan match att det skulle bli tufft med fysiskt spel. Det har vi förberätt oss på hela veckan

Kanske inte en match med massa skönspel utan mer kämpa och krigarinställning. Inget av lagen hade hand om spelet direkt utan det var jämt. Några riktiga chanser för varje lag men utan mål så 0-0 efter första.

Började andra perioden med ett PP, Lugnt och fint PP där vi skapa 2 bra chanser. Precis när utvisningen tar slut så får Floda tag i bollen och rensar iväg den och där bakom våra backar kommer deras spelare in från utvisningsbänken. Får bollen fri med målvakten och med ett riktigt snyggt skott i bortre krysset tar Floda ledningen. Resten av perioden är det Hawaiispel med mycket fysiskt spel. Domarna släpper på, rätt eller fel? det var i alla fall lika för båda lagen. Mycket vilja och inget organiserat spel.

Vi diskutera i sista paus vilket spel som gynnar oss bäst, och kom fram till att vi är bättre om vi för spelet. Så vi prova att spela oss ur situationer mer än tidigare. Spela bollen tidigare, ta snabbare beslut osv. Detta gjorde att vi fick fler spelare med i anfallen och anfallen blev längre. Det gav oss mer chanser också. Tycker vi tar över spelet ju längre perioden går. i Mitten så får vi nytt PP. Samma manskap och lika lugnt och fint PP. Gör mål denna gång genom en bra inbrytning från bakom mål. Många bra målvaktsutkast denna match igen. Tillslut så gav det resultat. Vi gör 2-1 med 3 min kvar. Floda tar ut målvakten men den farligaste chansen får vi. Härlig match med underbar vändning igen till vinst.