Serie:Pantamera Flickor Höst 8   Tabell >>
Referat: IBF Backadalen F04/05 - STC Kungälvs IBK F05
Backadalen - Kungälv F04/05 3-2
2017-12-11 10:40, FLICKOR 04/05 (används ej)
Härlig kämpa seger

En skön seger där dock det kunde gått lite hur som helst.

!a perioden har vi väldigt bra koll på. De får bara ta avslut från långt håll. Ser bra ut med det offensiva spelet också. Flera fina anfall som resulterar i skott. Riktigt snyggt 1-0 också.

I andra så börjar vi bra igen. ser stabilt ut. Gör 2-0. men sista 7 min blir vi väldigt tillbaka pressade. Vi springer och jagar boll och där med tappar vi positionerna istället för att för att jobba rätt som 1a halva av matchen. Orkar inte heller hålla offensiva spelat uppe utan det blir sporadiska ströanfall bara.

Försöker peppa och lugna ner i sista pausen. men vi har inte självförtroende och orkar inte tänka rätt. Denna perioden är det bara mycket bra målvaktsspel, ribbor och tur som gör att inte Kungälv gör mer mål.

Tar timeout i mitten av perioden för att lugna ner alla efter att Kungälv gjort 2-1. Det ger verkan och spelet blir bättre 2-3 min. Gör också 3-1 via en målvaktretur. Men Kungälv kommer tillbaka direkt och sätter 2-3. Resten av perioden blir det bara att kriga i försvaret och det löna sig denna gång. Skön vinst