Serie:Pantamera Flickor Höst 8   Tabell >>
Referat: Myggenäs IBK F-03 2 - IBF Backadalen F04/05
Myggenäs - Backadalen 3-3
2017-10-25 17:33, FLICKOR 04/05 (används ej)
En match som innehåll det mesta

Äntligen en match på landet. Musik och speaker som gjorde inramningen grym.

Myggenäs var lite större fysiskt men vi stod upp bra. Som vanligt en bra defensiv med grym målvakt. Har fortfarande lite svårt att komma till klara målchanser. Blir lite stressade när vi inte vet vad vi ska göra med bollen riktigt.

Båda lagen skapa dock chanser men Myggenäs hade lite fler och hetare.

0-0 efter 2 perioder.

I början på 3e så fick Myggenäs 2 mål som kom till lite av en slump. 1-0 där man bakom mål i hörnet kasta in bollen som tog på målvaktens ben och in. 2-0 var en indianare som friställde deras målskytt. Dock ska sägas att samma spelare slog 3 lika pass till samma område som gick hem. Man måste våga lite för att vinna.

Var rädd att vi skulle deppa ihop men utan att säga något så tar spelarna själva över matchen och vi har 3-4 minuter långt tryck i deras zon som avslutas med mål, 2-1. Vi fortsätter trumma på och nån min senare gör vi också 2-2. Helt rättvist i denna perioden av matchen

Med mindre än 2 min kvar så åker vi på en utvisning plus straff. Grym straffräddningen och bra boxplay. Men så får vi ett frislag emot oss och står och sover lite. Pang så sitter bollen i mål med 50 sek kvar. Timeout. Gå igenom en tekningsvariant och hur vi ska göra i 6 mot 5 spelet när vi tar ut målvakten.

Varianten lyckas och vi är nära ett friläge. har bollen men kommer inte riktigt in i deras zon. Med 3 sek kvar så får vi ett skottläge iaf och med mycket trafik framför mål så går bollen in med 2 sek kvar och glädje utbryter.