Referat: IBF Backadalen - Landvetter Wings
JAS - Landvetter wings
2020-09-04 14:07, HJAS (Används ej)
Säsongens 3 träningsmatch för vårat nya JAS lag mot ett ungt och duktigt Landvetter
Period 1 startar bra för backadalen. Vi skapar lägen tack vare ett fint och disciplinerat spel. När halva perioden har gått tar Landvetter helt över matchen , vi står på hällarna och Landvetter springer och dom får utdelning att göra både 0-1 , 0-2 , 0-3 i loppet av 7 min.

Period 2 blir ingen höjning för backadalen då vi fortsätter att inte springa och är alldeles för sårbara i defensiven, vi kommer absolut inte upp i den fart och disciplin vi vill ha och tack vare detta så kan Landvetter gå upp i en 0-7 ledning

Period 3. Våran bästa period vi får utdelning och skapar lägen , vi är klart bättre än Landvetter denna perioden som inte orkar med, vi får även utdelning i PP då Dahlbom passar Isak om snurrfintar sin försvarare och sljutet upp den i bottrekryss. Vi gör också ett till mål där passning kommer in i mitten och vi klappar till direkt , målskytt och passning oskänd för coach ;)
Vi får ett till läge då Hagman tar bollen på sin höger kant och frispelar Jesper på bortre som kan lägga in den
Landvetter avslutar matchen med att göra 3-8 i slutsekunderna. Vi tackar Landvetter för en bra och lärorikmatch