Serie:Pantamera Flick Mörkröd C   Tabell >>
Referat: IBF Backadalen F04/05 - Landvetter IBK F05/06 vit
Backadalen - Landvetter 05 2-2
2020-01-19 16:14, FLICKOR 04/05 (används ej)
Tuff, jämn och rolig match.
Cassandra gjorde comeback i målet igen. Detta gjorde att Amanda fick spela ute igen. Syntes ingen större ringrostighet på någon av dessa.

Gör en mycket bra första period som var spelmässigt jämn men ett övertag i skott och chanser för oss tycker jag. Inga mål i första perioden.

Landvetter kommer ut mer hungriga och med större fokus än oss i andra. vi 5-6 minuter fick vi bara försvara oss. Detta gjorde vi bra. Efter halva började vi få ordning på positioner och fick mer fart i allt vi gjorde. Matchen blev jämn igen. med 5 min kvar så fick vi ett långt anfall. Avslutades med att Nikoline prova båga in och vända 2 gånger men skotten gick i täck, bollen hamna hos Emma som också prova 2 gånger innan 3e skottet togs sig för bi muren framför mål. 1-0

3e är jämn och det kämpas över allt på planen. Vi har 2 jättelägen att göra 2-0 men bra räddningar båda gångerna. Ist så gör Landvetter 1-1 på ett snyggt anfall. Strax efteråt så har de ett frislag från hörnet som vi står och sover på. De får göra 1-2.
Får ett PP med 4 min kvar. Tyvärr slarvar vi i passningsspelet och skapar bara en bra chans. När PP är slut tar vi timeout och kör 6 mot 5. Detta brukar vi vara bra på och så även denna gång. Landvetter jagar oss lite väl hårt och vi får fram bollen till Emma S igen som kliver in i slottet och sätter 2-2.
Härligt med bra spel, bra moral och kämpaglöd och med en poäng.